Met een neus voor feesten is dit de nummer 1 feestdj voor uw tentfeest, pleinfeest, dorpsfeest, evenement of festival. Een hoog interactie gehalte en hits die letterlijk op hoog tempo om de oren vliegen met zo nu en dan zelfs een kans op een live optreden. FeestDj Danny M die met zijn Brabantse roots elk evenement tot een groot feest weet te brengen. Met meer dan 30 jaar ervaring een brede interesse in de diverse muziekstijlen inzetbaar op praktisch elk feest. Ook snel schakelen binnen deze muziekstijlen is geen enkel probleem.
Home      Themadisco's      Entertainment      Mediaproducties      D-Quipment      Contact
FeestDj
Danny
M
Dj DANIELDj DANIEL
WALKERWALKER
Een house, lounge & disco dj van het eerste uur. Al meer dan 30 jaar actief als dj met een passie voor muziek, en dat kun je merken in al zijn optredens en mixen. Dit alter-ego van FeestDj Danny M laat een heel andere kant zien van de muziek kennis van deze dj.
Dj Daniel Walker is uitermate geschikt voor Uw Strandtent, Dance-Classics Party, Housefeest, Business Gala en alle andere plekken waar House, Lounge, Disco en zelfs Latin de muziek van Uw keuze is.
2 oude rotten in het vak die hun jarenlange ervaringen en kennis voor feesten hebben samengevoegd tot een daverende spetterende feestact. Deze liveact kenmerkt zich met name in hun muziekkeuze, het hoge inteactie met het publiek, zelfspot en is hiermee uitermate geschikt voor nagenoeg elk feest of evenement, groot of klein. Tevens is deze act te combineren met een van de themashows.
De naam van het bedrijf zegt het al "Met Daan", want al het entertainment is met daan. Het brein achter dit alles is Daniel Moermond. Daniel heeft zoals al eerder vermeld ruim 30 jaar ervaring in de muziek en entertainment branche. Dankzij deze jarenlange ervaring en zijn hoog improvisatie vermogen is hij behalve als dj en zanger ook inzetbaar als presentator of als gastheer.
informeer ook eens naar de mogelijkheden voor een gastles ondernemerschap voor het VMBO, of een lezing op Uw zakelijk evenement.
2 Brabantse dj's die hun brabantse charmes en gezelligheid in de strijd gooien om van elk evenement een enorm succes te maken.
Door de brede muzieksmaak van deze heren zijn ze inzetbaar op vele soorten evenementen zoals Bedrijfsfeest, Pleinfeest, Dorpsfeest, Festival, Beurs, Trouwerij, Etc Etc.

a.k.a. Hij'n'Ikke & Latinoss,
Maar vanaf heden zijn het dus de Mannen Met Ervaring
Mannen Met
Ervaring
Mannen Met
Ervaring
© Ontwerp door Daniel Moermond